پودینگ برنج و خرما، لذیذ و مقوی
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۱۰۹۱۹۲
تاریخ انتشار: 2018 May 16    -    ۲۶ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۰۹:۴۵
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
در ادامه‌ی آموزش دسرها و غذاهای مناسب برای سفره‌ی افطار امروز برای شما روش تهیه‌ی پودینگ برنج و خرما را قرار داده‌ایم. برای آشنایی با مواد اولیه و روش تهیه‌ی این پودینگ لذیذ و مقوی، با ما همراه باشید.

پودینگ برنج و خرما، لذیذ و مقویاختصاصی تابناک باتو؛ در ادامه‌ی آموزش دسرها و غذاهای مناسب برای سفره‌ی افطار امروز برای شما روش تهیه‌ی پودینگ برنج و خرما را قرار داده‌ایم. برای آشنایی با مواد اولیه و روش تهیه‌ی این پودینگ لذیذ و مقوی، با ما همراه باشید.

پودینگ برنج و خرما، لذیذ و مقوی

مواد لازم:

شیر: 4 پیمانه

برنج نیم دانه: یک و نیم پیمانه

خرمای چرخ شده: یک پیمانه

خامه‌ی زده شده: یک پیمانه

شکر: یک چهارم پیمانه

وانیل: نصف قاشق چایخوری

کره: 7 قاشق غذاخوری

زرده‌ی تخم مرغ: 3 عد

نمک: کمی

روغن: به میزان لازم

طرز تهیه:

خرمای هسته گرفته و چرخ شده را به همراه کره و خامه در ظرفی ریخته و روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم. مواد را به آهستگی هم می‌زنیم تا کاملا یکدست شوند.

در ظرفی جداگانه شیر را ریخته و روی حرارت قرار می‌دهیم تا به جوش آید، سپس حرارت را کم کرده و برنج شسته شده را به آن اضافه می‌کنیم.

دما را کم می‌کنیم و اجازه می‌دهیم تا شیر، به خورد برنج برود.

مخلوط برنج و شیر را از روی حرارت برداشته و مخلوط خرما را به آن اضافه می‌کنیم. 

مواد را با یکدیگر مخلوط کرده و اجازه می‌دهیم تا خنک شوند.

زرده‌های تخم مرغ را به همراه شکر و وانیل خوب هم می‌زنیم و پس از خنک شدن مخلوط برنج و خرما، به آن اضافه می‌کنیم. هم زدن را ادامه می‌دهیم تا مواد کاملا یکدست شوند.

قالب مناسبی را انتخاب کرده و آن را چرب می‌کنیم. بهتر است از چند قالب کوچک یا قالب مافین استفاده کنیم. مواد را داخل قالب ریخته و کاملا سطح آن را صاف می‌کنیم.

قالب‌ها را در فر با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد به مدت یک ساعت قرار می‌دهیم تا سطح آن کاملا طلایی رنگ شود.

ترجمه و تنظیم: تابناک باتو

منبع: fatafeat

bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
نام:
ایمیل:
* نظر:
bato-adv
bato-adv
آخرین اخبار
bato-adv
bato-adv