اختصاصی تابناک باتو؛ در ادامهی آموزش دسرها و غذاهای مناسب برای سفرهی افطار امروز برای شما روش تهیهی پودینگ برنج و خرما را قرار دادهایم. برای آشنایی با مواد اولیه و روش تهیهی این پودینگ لذیذ و مقوی، با ما همراه باشید.
مواد لازم:
شیر: 4 پیمانه
برنج نیم دانه: یک و نیم پیمانه
خرمای چرخ شده: یک پیمانه
خامهی زده شده: یک پیمانه
شکر: یک چهارم پیمانه
وانیل: نصف قاشق چایخوری
کره: 7 قاشق غذاخوری
زردهی تخم مرغ: 3 عد
نمک: کمی
روغن: به میزان لازم
طرز تهیه:
خرمای هسته گرفته و چرخ شده را به همراه کره و خامه در ظرفی ریخته و روی حرارت ملایم قرار میدهیم. مواد را به آهستگی هم میزنیم تا کاملا یکدست شوند.
در ظرفی جداگانه شیر را ریخته و روی حرارت قرار میدهیم تا به جوش آید، سپس حرارت را کم کرده و برنج شسته شده را به آن اضافه میکنیم.
دما را کم میکنیم و اجازه میدهیم تا شیر، به خورد برنج برود.
مخلوط برنج و شیر را از روی حرارت برداشته و مخلوط خرما را به آن اضافه میکنیم.
مواد را با یکدیگر مخلوط کرده و اجازه میدهیم تا خنک شوند.
زردههای تخم مرغ را به همراه شکر و وانیل خوب هم میزنیم و پس از خنک شدن مخلوط برنج و خرما، به آن اضافه میکنیم. هم زدن را ادامه میدهیم تا مواد کاملا یکدست شوند.
قالب مناسبی را انتخاب کرده و آن را چرب میکنیم. بهتر است از چند قالب کوچک یا قالب مافین استفاده کنیم. مواد را داخل قالب ریخته و کاملا سطح آن را صاف میکنیم.
قالبها را در فر با دمای 180 درجهی سانتیگراد به مدت یک ساعت قرار میدهیم تا سطح آن کاملا طلایی رنگ شود.
ترجمه و تنظیم: تابناک باتو
منبع: fatafeat