آیین سنتی عرقگیری بهار نارنج، از جمله آیینهای سنتی مازندرانی ها از دیرباز بوده و است. هر ساله با فرا رسیدن اردیبهشت ماه، جشنواره ملی بهار نارنج به صورت نمادین برگزار می شود. این آیین در شورای عالی ثبت سازمان میراث فرهنگی و گردشگری کشور، با عنوان جشنواره ملی بهار نارنج، به ثبت ملی رسیده و هر ساله چند صد مقاله به این جشنواره فرستاده می شود و مورد بررسی قرار می گیرد.
به گزارش «تابناک با تو»؛ بهار نارنج، شکوفه درخت نارنج است که در عطرسازی و ساختن اسانس ، انواع نوشیدنی های فصلی و عرقیجات و تهیه مربا، گز ، سوهان و ... کاربرد بسیار دارد.
آیین بهار نارنج
آیین سنتی عرقگیری بهار نارنج، از جمله آیینهای سنتی مازندرانی ها از دیرباز بوده و است. هر ساله با فرا رسیدن اردیبهشت ماه، جشنواره ملی بهار نارنج به صورت نمادین برگزار می شود. این آیین در شورای عالی ثبت سازمان میراث فرهنگی و گردشگری کشور، با عنوان جشنواره ملی بهار نارنج، به ثبت ملی رسیده و هر ساله چند صد مقاله به این جشنواره فرستاده می شود و مورد بررسی قرار می گیرد.
خواص دارویی
• مهم ترین خاصیت دارویی عرق بهار نارنج تأثیر آن روی سیستم عصبی بدن است. عرق بهار نارنج آرامشبخش و ضدهیجانات دستگاه عصبی است و سردردهای عصبی و میگرنی را كاهش می دهد.
• عرق بهار نارنج در تقویت معده بسیار مؤثر است و تپش نامنظم قلب، تشویش و اضطراب را از بین می برد.
• برای كنترل تشنجها و حمله قلبی هم عرق بهار نارنج را توصیه می كنند.
• اگر مشكل كمخوابی یا بیخوابی دارید، حتماً پیش از خواب، مقداری عرق بهار نارنج یا چای آن را بنوشید.
• اشتها آور و ضد سرفه است.
• برای درست كردن چای بهار نارنج، كافی است، ۱۰گرم از گل بهار نارنج را در دو لیوان آبجوش به مدت ۲۰دقیقه بجوشانید. سپس آن را صاف كرده و همراه با یك قاشق سوپخوری عسل میل كنید.
• با خوردن این چای، خواب خوش و آرامی خواهید داشت.
هشتمین جشنواره ی بهارنارنج روز جمعه در مجتمع فرهنگی و موزه ای شهدای رامسر برگزار شد؛ عکس ها از خبرگزاری ایرنا
mazandaran.irib.ir
اون عسل طبیعی نیست و باید به شما بگم 90 % عسل های بازار تقلبی هستند اصل طبیعی اصلا شفاف نیست و قیمت اون هم در هر کیلو بیش از 300 هزار تومن هست و طعم سیرین هم ندارد. آنچه در بازار به اسم عسل میفروشن شربت فروکتز هست که به صورت تجاری از ذرت تولید میشه و بسیار شیرین تر از شکر هست و خیلی هم شفافه. از شربت فروکتوز در بیسکویت ها، نوشابه ها، بستنی، آبمیوه ها و بسیاری از مواد غذایی بسته بندی شده به جای شکر استفاده میشه.
نام تجاری آن HFCS هست البته اسامی دیگیر هم دارد مثل شربت اینورت ، شربت گلوکز و ....
تحقیقات مشخص کرده که عامل اصلی چاقی شکمی همین ماده هست. علاوه بر این عامل اصلی بسیاری از بیماری قلبی و کبدی هم شربت فروکتوز هست.
دوستان اگر نمیخواهید سلامتی خود ار از دست بدید و گرفتار پزشکان خدا نشناس بشید از همین امروز مصرف موادی رو که گفتم قطع کنید.
اصلا بحث عسل نشده که نیاز به کارشناسی شما داشته باشه