کودک اوتیسم ماهانه چقدر هزینه برای خانواده دارد؟
کد خبر: ۱۰۸۰۷۸
تعداد نظرات: ۲ نظر
تاریخ انتشار: 2018 May 05    -    ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۲:۳۰

عضو شورای علمی انجمن اوتیسم، گفت: یک کودک مبتلا به اوتیسم، هر ماه بین ۲.۵ تا ۳ میلیون تومان هزینه برای خانواده دارد.

متخصصان با حضور در برنامه نبض پزشکی شبکه خبر؛ معتقدند اگر بیماری اوتیسم در کودکان به موقع و زیر سه سالگی تشخیص داده شود به کمک خانواده و آموزش‌های لازم، این بیماری قابل درمان است.

پوراعتماد عصب روانشناس، گفت: اوتیسم بیماری نیست بلکه اختلالات عصبی است که در سلول‌های مغزی ایجاد می‌شود، فرد اوتیسم کلام و تماس صوتی ندارد، ولی در سایر موارد توانمندی‌های خوبی دارد لذا ما در کودکان اوتیسم شاهد عدم توازن در رفتار هستیم که اگر این شرایط بالانس شود ناهنجاری‌های ناشی از این بیماری نیز به حداقل کاهش می‌یابد.

وی ادامه داد: در حال حاضر از هر ۵۰ هزار نفر یک نفر مبتلا به اوتیسم است که روند ابتلا به این بیماری رو به افزایش است.

پوراعتماد افزود: عوامل تشدید کننده این بیماری محدودیت در زندگی در سال‌های اول زندگی است، از سال ۲۰۱۴ نقش عواملی محیط در پدیدارشناسی اوتیسم در حال افزایش است، اگر کودکی به لحاظ فیزیولوژی آمادگی ابتلا به اوتیسم را داشته باشد تکنولوژی روز به شدت آن می‌افزاید.

این عصب شناس گفت: بهتر است کودک تا قبل از سه سالگی مورد تشخیص و معاینه کامل این بیماری قرار بگیرد تا قبل از تکمیل شبکه‌های عصبی بتوان درمان آن را انجام داد، زیرا بعد از سه سالگی، شبکه‌های عصبی تکمیل شده و عملا مراحل درمان کمتر مفید واقع می‌شود.

پوراعتماد افزود: آموزش و توانبخشی در سنین کودکی مانند آموزش زبان در بزرگسالی است. حال اگر خانواده‌ها با علائم بیماری در سنین کودکی آشنا شوند می‌توانند تا ۷۰ درصد به بهبود کودک خود کمک کنند.

وی ادامه داد: در مراحل درمان کودکان اوتیسم فرزندان کوچک توسط والدین آموزش می‌بینند و از همه مهم‌تر آموزش والدین است که حائز اهمیت است. دارو‌ها نقش درمان ندارند بلکه بیشتر برای کنترل ناهنجاری‌های رفتاری تجویز می‌شوند.

علیزاده عضو شورای علمی انجمن اوتیسم، گفت: مهم‌ترین مشکلات بیماران اوتیسم این است که فرد در مسائل اجتماعی دچار اختلال می‌شود لذا فرد مبتلا به این بیماری نمی‌تواند با گروه همسال و بزرگتر‌ها ارتباط برقرار کند و مشکلات از همین جا آغاز می‌شود.

وی یادآور شد: از سوی دیگر فرد مبتلا به اوتیسم دچار الگو‌های رفتاری محدود، اما با تکرار می‌شود که عامه مردم این دسته از بیماران را به این صورت می‌شناسند.

علیزاده گفت: شدت این علائم طیفی است یعنی از هر کودک به کودک دیگر علائم اوتیسم متفاوت است.

عضو شورای علمی انجمن اوتیسم، افزود: خانواده دارای کودک اوتیسم باید دو فاز را طی کند نخست سازگاری بدان معنا که باید با اصل موضوع کنار بیایند و در مرحله دوم انطباق با بیماری است.

وی یادآور شد: خانواده‌ها ۴ بار را تحمل می‌کنند نخست بار حاصل از آگاهی ناشی از ابتلا به این بیماری، بار اجتماعی که به دلیل عدم آگاهی نسبت به این بیماری از سوی جامعه به بیمار و خانواده بیمار تحمیل می‌شود و در نهایت هزینه‌های درمان، کودک مبتلا به اوتیسم ماهانه ۲.۵ تا ۳ میلیون تومان بار مالی برای خانواده دارد و در نهایت خانواده‌های دارای کودک مبتلا به اوتیسم با شغل خود دچار مشکل می‌شوند، زیرا فرآیند درمان موجب بی نظمی در شغل نان آور خانواده می‌شود.

اسدی معاون امور توانبخشی بهزیستی استان تهران، گفت: در بهزیستی علاوه بر توانبخشی برای کودکان مبتلا به اوتیسم، ایجاد مراکز روزانه توانبخشی و آموزشی نیز ارائه می‌شود که از استاندارد بالایی هم برخوردار است، زیرا ما متخصصین متعددی داریم.

وی افزود: مراقبت در منزل هم یکی دیگر از خدمات ما به خانواده‌های دارای فرزند اوتیسم است.

مهر

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۵۹ - ۱۳۹۷/۰۲/۱۵
0
0
با انجام آزمایش و مشاوره های ژنتیکی در مراکز معتبر و دارای صلاحیت بسیاری از این بیماری ها در کشور قابل ریشه کنی هستند. متاسفانه در حال حاضر افراد دارای تمکن مالی و تحصیلات عالی مثل پزشکان، تجار بزرگ، مدیران و ..... به دلیل ترسی که از شرایط کشور دارند زاد و ولد نمیکنند و در عوض افراد فقیر، بیکار، افراد با سطح تحصیلات پایین، افراد وابسته به حقوق های دولتی، روستاییان و افرادی که در استان های مرزی ایران و استان های ترک نشین زندگی میکند تا میتوانند زاد و ولد میکنند به طور که به طور متوسط هر یک از این خانواده ها حداقل 4 فرزند دارند.
راه حل مشکلات کشور در حال حاضر تعطیلی تمامی دانشگاه های کشور، وزارت خانه ها و ادارات دولتی هست و استفاده از مدیران موفق خارجی برای اداره کشور می باشد. همچنین برای بازسازی سیستم آموزش و پرورش کشور هم باید تمام معلمان و کارکنان وزارت آموزش و پروش اخراج و ترجیحا از معلمان پاکستانی یا هندی استفاده کنیم چون هم با حقوق کمتری کار میکنند و هم بسیار کم توقع هستند البته همین رویکرد را برای وزارت بهداشت و بیمارستان ها و مراکز درمانی کشور هم باید اعمال کرد و از پزشکان و پرستاران هندی و پاکستانی استفاده نمود. این ها تجربیات کشورهای موفقی مثل شیخ نشین ها و به خصوص امارات متحده عربی هست. اگر کسی نمیتواند با شرایط موجود که آرزوی بسیاری از جوانان بیکار هست کار کند باید عذر وی را خواست و از افراد جوان به جای آنها استفاده نمود.
پدر یک اتیسمی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۵۶ - ۱۳۹۷/۰۲/۱۶
0
0
سالهاست کودکان اتستیک و خانواده هایشان به سبب نا کارآمدی سیستم دولتی و موسسات خودجوش وابسته به سیستم دولت که کاسبی و محل معاششان خیریه بازیست به بازیچه ایی تبدیل شده اند . اری 4 بار یاد شده نوشتار یاد شده صحیح است ولی برخلاف قول آقای اسدی همچنان که ما متخصصی در راستای توانبخشی نداریم بلکه متخصصین متخصص نما هم صرفا کاسب هستند و به این طیف ازآسیب دیده گان جامعه به عنوان نان دانی نگاه می کنند و بالا سری ها هم فقط به ژست های خیر مابانه و ... در همایشها و سمینارها اکتفا می کنند خدا به همه ما کمک کند علی الخصوص افرادی که رنج دیگران برایشان نان و شهرت می سازد یا حق
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار