زمستان فصل اسفناج هست و نیست! برگ های خاصی را به اسم اسفناج استفاده می کنیم از نظر ساختار و طعم شبیه به اسفناج است؛ ولی خود اسفناج نیست. اما بهار که می آید، اسفناج های تازه، خوش طعم و ظریف سر و کله شان پیدا می شود. بسته های تازه اسفناج جان می دهند برای پختن انواع غذاها، سالادها، دسرها و حتی نوشیدنی هایی که سرشار از سلامتی هستند.
بهار که می آید، اسفناج های تازه، خوش طعم و ظریف سر و کله شان پیدا می شود. بسته های تازه اسفناج جان می دهند برای پختن انواع غذاها، سالادها، دسرها و حتی نوشیدنی هایی که سرشار از سلامتی هستند. در مطلب زیر طرز تهیه لازانیای اسفناج را برای شما آماده کرده ایم. با ما همراه باشید.
مواد لازم
- لازانیا: یک بسته
اسفناج: یک کیلوگرم
قارچ: یک بسته 200 گرمی
پیاز: دو عدد
فلفل دلمه ای از هر رنگ: یک عدد
پنیر پیتزای رنده شده: یک بسته 20 گرمی
شیر: یک فنجان
آرد سفید: یک قاشق غذاخوری
پودر آویشن: دو قاشق چایخوری
روغن مایع: دو قاشق غذاخوری
طرز تهیه
- اسفناج ها را پاک کرده، خیس کنید و بشویید.
- بعد از این که آب آن رفت، اسفناج ها را بخارپز کنید. اسفناج ها را بکوبید.
- قارچ ها را پاک کرده، خیس کنید و بشویید. سپس آنها را خرد کنید.
- پیازها را پوست کنده، بشویید و سپس آنها را باریک خرد کنید.
- قابلمه ای را آب کرده و بعد از این که آب آن جوشید، لازانیاها را داخل آن بریزید و روغن را اضافه کنید.
- اکنون آرد سفید را داخل ظرف پیرکس بریزید.
- یک لایه لازانیا بگذارید. سپس یک لایه اسفناج بگذارید. روی آن یک لایه پیاز، فلفل دلمه ای و قارچ بگذارید. پودر آویشن بریزید و یک ورقه دیگر لازانیا بگذارید.
- دوباره به همان روش مواد را روی برگه دوم لازانیا بگذارید. این کار را انجام دهید تا مواد تمام شوند.
- روی لایه آخر، پنیرهای پیتزای رنده شده را بریزید.
- فر را روی 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.
- شیر را اضافه کنید و سپس در ظرف را بگذارید و آن را داخل فر بگذارید.
- نیم ساعت بعد، لازانیا آمده است
- اما باید روی آن نیز طلایی شود.
- بنابراین در ظرف را برداشته و از حرارت بالای فر، روی آن حرارت بدهید.
- 10 دقیقه بعد لازانیا حاضر است.
نکته: به این غذا می توانید ادویه دلخواه را به میزان دلخواه اضافه کنید.
هفته نامه همشهری شش و هفت