کدام بانک‎ها ارز مسافرتی و دانشجویی می‎دهند؟
کد خبر: ۱۰۶۲۱۴
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: 2018 April 16    -    ۲۷ فروردين ۱۳۹۷ - ۱۰:۰۰
محمدعلی کریمی با اشاره به اینکه این بانک با رصد نیاز‌های همه گروه ها، ارز مورد نیاز را از طریق بانک‌های عامل تامین اعتبار می‌کند گفت: تا اطلاع بعدی، خرید و فروش نقدی اسکناس ارز‌های خارجی در صرافی‌ها انجام نخواهد شد.

سخنگوی بانک مرکزی تقاضای عمده ارز را از محل واردات دانست که باید پس از ثبت سفارش از طریق بانک انجام شود و در عین حال درباره تامین نیاز‌های خرد نیز افزود: ارز مسافرتی از طریق بانک‌های ملی و سامان و ارز‌های دانشجویی و درمانی هم از طریق بانک‌های تجارت و سامان پرداخت می‌شود تا از رهگذر آن با شناسایی و رصد نیازها، ارز به متقاضیان واقعی ارز تخصیص یابد.

وی با بیان اینکه بانک مرکزی پارسال ۴۸ میلیارد دلار از محل درآمد‌های نفتی برای واردات رسمی کشور تامین اعتبار کرد گفت: بقیه نیز از محل درآمد صادرات غیرنفتی صرف واردات شد که طبق سیاست‌های جدید، صادرکنندگان غیرنفتی موکلف شدند ارزشان را برای ایفای نقش در واردات تجارت خارجی کشور اختصاص دهند.

کریمی ادامه داد: در این باره بانک مرکزی سامانه نظام یکپارچه مدیریت ارزی (نیما) را راه اندازی کرد تا صادرکنندگان غیرنفتی با عرضه درآمدشان در این مسیر، آن را مستقیم در خدمت واردات کالا‌های ضروری مورد نیاز کشور قرار دهند.
سخنگوی بانک مرکزی تصریح کرد: از آن پس، بانک‌های عامل و صرافی‌های مجاز با خرید ارز صادرکنندگان می‌توانند آن را در اختیار واردکنندگان قرار دهند که این موجب نظم بخشی به مدیریت کل درآمد‌های غیرنفتی می‌شود.

این مسئول بانک مرکزی با بیان اینکه پیش از این، حجم قابل توجهی از واردات کشور از طریق بدون ثبت سفارش یا با ثبت سفارش به غیر از نظام بانکی صورت می‌گرفت گفت: طبق سیاست‌های جدید، محوریت کار از طریق بانک‌ها انجام می‌شود و نمی‌توان در این باره نقش بانک‌ها را نادیده گرفت.

کریمی افزود: از موارد دیگری که تعیین تکلیف شده این است که واردکنندگانی که پیش از مصوبه اخیر ۲۱ فروردین امسال، گشایش اعتبار ریال و حواله شان را ارائه کرده اند و منتظر وارد شدن کالایشان هستند، با نرخ‌های قبلی می‌توانند اقدام به واردات کنند، اما اگر کالا در موعد مقرر وارد نشود، طبق شرایطی با دلار ۴۲۰۰ تومان ارز در اختیار اینگونه واردکنندگان قرار می‌گیرد.

به گفته سخنگوی بانک مرکزی، در روز‌های تعطیل پیشین جلسات متعددی به میزبانی بانک مرکزی برگزار شد که در آن ضوابط، آیین نامه‌ها و دستورالعمل‌های منطبق با سیاست جدید ارزی تدوین شد که رصد و احصای نیاز‌های واقعی ارزی کشور در ۳۳ بند بود که در اطلاعیه‌های ۷ تا ۱۱ بانک مرکزی اعلام شد.

تسنیم

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
Hamid
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۱:۴۷ - ۱۳۹۷/۰۱/۲۷
0
0
به خاطر بى اطلاعى اصحاب رسانه با فراكنى ملت رابه ناكجاآباد حواله مى دهند، درحالى كه طبق قانون بانك عامل باتعهد مى بايستى هزينه ٦ ماهه آينده را بدهد عملا دانشجو بايدتمام هزينه راپرداخت نامه را به تاييدسفارتخانه برساندوبعد به تاييد مثلا وزارت بهداشت....دير بجنبى مهلتش تموم شده! وديگه نميذارن مدارك رو بارگذارى كنيد! از خودسايت وازرتخونه هم چى بگم؟ تازه مثلا اگه شما درسال دوتا ٨٥٠٠ دلار بدى كه ميشه ١٧٠٠٠ دلار كه حداكثر ١٥٠٠٠ تا قبول مى كنند! اجاره خونه، خوردوخوراك، رفت وآمد! تازه اگه همه مدارك وپروسه رفتنت قانونى باشه بعد از ٧ خوان رستم ...
الان مثلا در مجارستان اگه كسى بخواد براى بچه اش پول بفرسته طرف دلارى ٦٤٠٠ تومن حساب مى كنه!! فقط بلدن صورت مسئله رو پاك كنند
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار