طرز تهیه ترشی فلفل هالوپینو، محبوب آشپزهای باسلیقه
کد خبر: ۱۰۵۴۵۹
تاریخ انتشار: 2018 April 14    -    ۲۵ فروردين ۱۳۹۷ - ۰۹:۰۰
ترشی فلفل هالوپینو از محبوبترین ترشی های جهان است. این ترشی فوق العاده گرم و تند است و تهیه ی آن زمان کمی می برد. در تهیه اردورها، ساندویچ و فینگر فودها کاربرد دارد و با توجه به ماهیّت غذاهای ایرانی می تواند چاشنی مناسبی برای آنها باشد.

ترشی فلفل هالوپینو؛ محبوب آشپزهای باسلیقه

ترشی فلفل هالوپینو؛ محبوب آشپزهای باسلیقهاختصاصی «تابناک با تو»؛ ترشی فلفل هالوپینو از محبوبترین ترشی های جهان است. این ترشی فوق العاده گرم و تند است و تهیه ی آن زمان کمی می برد. در تهیه اردورها، ساندویچ و فینگر فودها کاربرد دارد و با توجه به ماهیّت غذاهای ایرانی می تواند چاشنی مناسبی برای آنها باشد.

مواد لازم:

۳ چهارم لیوان آب (لیوان بزرگ)

۳ چهارم لیوان سرکه ی سفید

۳ قاشق غذاخوری شکر

۱ قاشق غذاخوری نمک

۱ حبّه سیر بزرگ خرد شده (سیر می تواند درسته باشد و فقط چند برش روی آن بزنید

۱ دوم قاشق چایخوری پونه ی کوهی (اورگانو)

۱۰ عدد فلفل هالوپینو تند حلقه حلقه شده (برش ها زیاد قطور یا نازک نباشد)

طرز تهیه:

قابلمه‌ی متوسطی را روی شعله گاز قرار دهید. آب، سرکه، شکر، نمک، سیر و اورگانو را درون آن بریزید و بگذارید روی شعله‌ی بالا به جوش بیاید. سپس فلفل‌های هالوپینو را درون آن ریخته و هم بزنید.

ظرف را از روی اجاق برداشته و بگذارید ده دقیقه بماند تا سرد شود.

حلقه های فلفل را با انبر از درون قابلمه بیرون بیاورید و درون شیشه ی ترشی بریزید. وقتی هالوپینوها را درون شیشه ریختید در آخر مخلوط آب و سرکه را به آن اضافه کنید تا تمام شیشه را پر کند. سپس آن را درون یخچال قرار دهید. بعد از گذشت ده روز ترشی فلفل خانگی شما آماده شده است. البته ترشی هالوپینو هم مانند سایر چاشنی ها می تواند متنوع باشد. روش دیگر تهیه این ترشی را در تصاویر زیر می بینید.

در این نوع از ترشی هالوپینو یک عدد پیاز قرمز خلالی شده, دانه های فلفل سیاه تند و هویج متوسط حلقه شده هم به سایر مواد ترشی اضافه می کنیم
در این نوع از ترشی هالوپینو یک عدد پیاز قرمز خلالی شده, دانه های فلفل سیاه تند و هویج متوسط حلقه شده هم به سایر مواد ترشی اضافه می کنیم
مواد لازم را خرد و قطعه قطعه می کنیم
مواد لازم را خرد و قطعه قطعه می کنیم
پس از طی مراحل یاد شده مواد ترشی را درون شیشه می ریزیم
پس از طی مراحل یاد شده مواد ترشی را درون شیشه می ریزیم
سرکه را درون شیشه ترشی ریخته
سرکه را درون شیشه ترشی ریخته
درون یخچال قرار می دهیم
درون یخچال قرار می دهیم
 
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار