پن کیک بدون تخم مرغ؛ دسری خوش طعم و متفاوت
کد خبر: ۱۰۵۱۵۹
تعداد نظرات: ۷ نظر
تاریخ انتشار: 2018 April 07    -    ۱۸ فروردين ۱۳۹۷ - ۰۹:۰۹
روش های تهیه ی دسر پن کیک متناسب با موادی که در تهیه ی آن به کار برده می شود متفاوت است. این بار به سراغ یک نوع پن کیک بدون تخم مرغ رفته ایم. امیدواریم از طعم این پن کیک خوشمزه و متفاوت لذت ببرید. با ما همراه باشید.

پن کیک بدون تخم مرغ؛ دسری خوش طعم و متفاوت

پن کیک بدون تخم مرغ؛ دسری خوش طعم و متفاوتاختصاصی «تابناک با تو»؛ روش های تهیه ی دسر پن کیک متناسب با موادی که در تهیه ی آن به کار برده می شود متفاوت است. این بار به سراغ یک نوع پن کیک بدون تخم مرغ رفته ایم. امیدواریم از طعم این پن کیک خوشمزه و متفاوت لذت ببرید.

زمان تهیه: 60 دقيقه
برای چهار نفر

مواد لازم:
آرد یک و ۱/۴  پیمانه
بکینگ پودر یک قاشق غذاخوری
شکر یک قاشق غذاخوری
نمک یک چهارم قاشق چایخوری
شیر یک پیمانه
روغن نباتی دو قاشق غذاخوری
آب دو قاشق غذاخوری

پن کیک بدون تخم مرغ؛ دسری خوش طعم و متفاوت

طرز تهیه:
آرد را با بکینگ پودر, شکر و نمک در یک ظرف ریخته و مخلوط می کنیم.
شیر, روغن و آب را هم در یک ظرف جداگانه با هم مخلوط می نماییم.
مخلوط شیر را به مخلوط آرد اضافه کرده و می زنیم تا خمیری یک دست و روانی به دست آید.
یک قاشق از روغن را درون ماهیتابه ریخته و روی شعله ای متوسط بگذارید, یک چهارم خمیر را به آن اضافه کنید و دو دقیقه بگذارید تا سرخ شود. سپس آن را برگردانید تا طرف دیگر آن هم به همان شکل سرخ شود.
پن کیک را داغ سرو کنید و روی آن را در صورت تمایل با عسل, خامه و یا میوه های تازه تزئین نمایید.

 

 

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۷
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
الی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۲:۲۹ - ۱۳۹۸/۰۷/۱۲
15
14
عالیییییییییق بود ولی من چون وگانم بجای شیر آب ریختم
seagirl
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۳:۴۷ - ۱۳۹۸/۱۲/۱۵
7
26
این یه دستور پخت افتظاحه،با اینکه تمام مراحل و موادش دقیق بود اما اصلا طعم خوبی نداشت و خوب نپخت:(((((((((((
درسا
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۲۴ - ۱۳۹۹/۱۲/۰۳
4
9
خیلی بد مزه شدد
زهره
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۸:۱۸ - ۱۴۰۰/۰۶/۱۴
5
11
افتضاحه فقط مواد حروم میشه این طرز تهیه رو از کجات در اوردی همش چسبید بهم
nafis
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۲:۱۳ - ۱۴۰۰/۰۸/۱۱
4
17
دوستان اگر پنکیک به ظرف می چسبه ، باید از ظرف نچسب مثل تفلون استفاده کنید. این خیلی مهمه
نیلی
|
Iran, Islamic Republic of
|
۰۶:۲۵ - ۱۴۰۱/۰۱/۰۸
6
9
این بهترین پنکیکی بود که درست کرده بودم اگه خیلی سفت شد یکم بهش شیر بیشتر اضافه کنید
سارینا
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۷:۰۳ - ۱۴۰۱/۰۹/۰۸
3
5
عالیییی بود دمت گرم
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار