طرز تهیه ماکارونی با خامه و مرغ
کد خبر: ۱۰۵۱۴۳
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: 2018 April 06    -    ۱۷ فروردين ۱۳۹۷ - ۰۹:۰۰
اگر تا به حال مزه ی ماکارونی با مرغ و سس خامه رو امتحان نکرده اید با دستور العمل امروز ما همراه باشید. یک غذای خاص و استثنائی که مطمئنیم از خوردن آن لذّت خواهید برد.

ماکارونی با خامه و مرغ

ماکارونی با خامه و مرغاختصاصی «تابناک با تو»؛ اگر تا به حال مزه ی ماکارونی با مرغ و سس خامه رو امتحان نکرده اید با دستور العمل امروز ما همراه باشید. یک غذای خاص و استثنائی که مطمئنیم از خوردن آن لذّت خواهید برد.

زمان پخت: 60 دقیقه
برای چهار نفر

مواد لازم:
ماکارونی یک بسته (لینگوئینی: ماکارونی تخته ای)
بروکلی (یک فنجان قطعه شده در اندازه های کوچک)
کره ۲ قاشق غذاخوری
سینه ی مرغ چهار عدد خرد شده و قطعه شده
خامه ۲ فنجان
شیر نصف لیوان
پنیر پارمزان نصف لیوان رنده شده
پودر فلفل سیاه یک چهارم قاشق چایخوری
نمک نصف قاشق چایخوری

طرز تهیه:
ماکارونی رو مثل همیشه براساس دستورالعمل روی بسته می جوشونیم و پنج دقیقه قبل از این که اون رو از روی شعله برداریم کلم بروکلی های خرد شده رو بهش اضافه می کنیم. بعد ماکارونی و بروکلی رو آب کش می کنیم و با آب ولرم می شوییم .

کره رو در ماهیتابه ی پهن روی شعله ی متوسط گرم می کنیم. مرغ رو بهش اضافه می کنیم. تفت می دهیم تا رنگش طلایی بشه.

بعد می ریم سراغ سس. شیر، خامه، پنیر پارمزان، فلفل سیاه و نمک رو در یک ظرف می ریزیم روی شعله ی کم قرار می دهیم تا به مدت ۱۰ دقیقه بجوشد.

ماکارونی و بروکلی رو در بشقاب می ریزیم. مرغ و سس خامه را به آن اضافه کرده و داغ سرو می کنیم.

 

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Australia
|
۱۹:۵۴ - ۱۳۹۷/۰۱/۱۸
1
2
اين كه همون سس آلفردوئه كه البته بهتره با پاستاي پنه سرو بشه
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار