اختصاصی «تابناک با تو»؛ اگر تا به حال مزه ی ماکارونی با مرغ و سس خامه رو امتحان نکرده اید با دستور العمل امروز ما همراه باشید. یک غذای خاص و استثنائی که مطمئنیم از خوردن آن لذّت خواهید برد.
زمان پخت: 60 دقیقه
برای چهار نفر
مواد لازم:
ماکارونی یک بسته (لینگوئینی: ماکارونی تخته ای)
بروکلی (یک فنجان قطعه شده در اندازه های کوچک)
کره ۲ قاشق غذاخوری
سینه ی مرغ چهار عدد خرد شده و قطعه شده
خامه ۲ فنجان
شیر نصف لیوان
پنیر پارمزان نصف لیوان رنده شده
پودر فلفل سیاه یک چهارم قاشق چایخوری
نمک نصف قاشق چایخوری
طرز تهیه:
ماکارونی رو مثل همیشه براساس دستورالعمل روی بسته می جوشونیم و پنج دقیقه قبل از این که اون رو از روی شعله برداریم کلم بروکلی های خرد شده رو بهش اضافه می کنیم. بعد ماکارونی و بروکلی رو آب کش می کنیم و با آب ولرم می شوییم .
کره رو در ماهیتابه ی پهن روی شعله ی متوسط گرم می کنیم. مرغ رو بهش اضافه می کنیم. تفت می دهیم تا رنگش طلایی بشه.
بعد می ریم سراغ سس. شیر، خامه، پنیر پارمزان، فلفل سیاه و نمک رو در یک ظرف می ریزیم روی شعله ی کم قرار می دهیم تا به مدت ۱۰ دقیقه بجوشد.
ماکارونی و بروکلی رو در بشقاب می ریزیم. مرغ و سس خامه را به آن اضافه کرده و داغ سرو می کنیم.