پنیر سنتی عجیب در لهستان +عکس
کد خبر: ۱۰۵۰۷۰
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: 2018 April 04    -    ۱۵ فروردين ۱۳۹۷ - ۱۵:۰۰

پنیر اوسی پک (Oscypek) نوعی پنیر سنتی طلایی رنگ در لهستان است که به اندازه ظاهر دوکی شکل زیبایش، خوشمزه نیز هست اما نمونه های اصیل آن به سختی یافت می‌شود. این پنیر با استفاده از شیر گوسفند در منطقه کوهستانی تاترا لهستان تولید می‌شود.

این پنیر در قالب‌های چوبی با نقوس زیبا فشرده می‌شود و به اشکال زیبایی در می آید. این قالب ها به مدت یک تا دو روز در بشکه های آب شور نگهداری می‌شوند و سپس در ارتفاعی نزدیگ به سقف به مدت حدود دو هفته دودی می‌شوند. تولید این پنیر بر طبق یک سند تاریخی حداقل به سال 1416 میلادی باز می‌گردد.

این پنیر به طور سنتی به شکل خام، سرخ شده یا کبابی استفاده می‌شود. همچنین افزودن به سالاد یا ترکیب آن با تخم مرغ و قرار دادن روی نان و سرخ کردنش از دیگر روشهای متداول مصرف این پنیر هستند.

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
United States
|
۲۲:۴۸ - ۱۳۹۷/۰۱/۱۵
0
0
چیش عجیب بود حالا؟
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار