عوارض عجیب و غریب فست فود‌ها
کد خبر: ۱۰۴۹۵۸
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: 2018 April 03    -    ۱۴ فروردين ۱۳۹۷ - ۱۳:۳۰

محققان کانادایی طی تحقیقات مختلف به این نتیجه رسیده اند که حتی فکر کردن به فست فود‌ها می‌تواند سبب تحریکاتی در مغز شما شود.

 آن‌ها این نکته را هم ثابت کرده اند که مصرف مداوم فست فود‌ها منجر به کاهش خلق و خوی شده و شما را در معرض ابتلا به استرس‌های شدید و افسردگی قرار می‌دهد. با این حال شما ممکن است بعد از مصرف این نوع غذا‌های آماده، شاهد تاثیرات عجیب و غریب آن‌ها روی سلامت مغزتان باشید:

شما بیشتر افسرده می‌شوید: مطالعات محققان اسپانیایی ثابت کرده که مصرف کنندگان فست فود ۵۱ درصد بیشتر از سایرین در معرض خطر ابتلا به افسردگی هستند. البته تحقیقات بیشتری مورد نیاز است تا ثابت شود فست فود‌ها منجر به افسردگی می‌شوند و یا این که افراد افسرده بیشتر راغب به مصرف این نوع غذا‌ها هستند!

شما سریع‌تر غذا می‌خورید: رستوران‌های فست فود طوری طراحی شده اند که شما را تشویق به غذاخوردن سریع‌تر می‌کنند در نتیجه کالری بیشتری از مصرف این غذا‌ها دریافت خواهید کرد. در حقیقت مصرف غذا در رستوران‌های سالم، باعث کند خوری و دریافت حداقل ۲۰۰ کالری کمتر از رستوران‌های فست فود می‌شود.

مغز شما قند بیشتری می‌خواهد: تمام فست فود‌ها سرشار از قند هستند و مصرف هرچه بیشتر آن‌ها باعث می‌شود شما طلب قند بیشتری کنید. این در حالی است که خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی، دیابت و چاقی در مصرف کنندگان قند بیشتر است. تحقیقات همچنین ثابت کرده اند که مصرف قند اعتیادآور است.

شما دچار اضطراب می‌شوید: علاوه بر افسردگی، خطر ابتلا به اضطراب با مصرف غذا‌های فوری بیشتر می‌شود. کربوهیدرات‌های تصفیه شده در این غذا‌ها باعث افزایش سریع قند خون شده و به همان سرعت افت قند خون را به همراه دارند. این وضعیت منجر به حملات هراس، بی خوابی و سایر علائم اضطراب می‌شود. علاوه بر این، نبود اسید‌های چرب امگا ۳ در این غذا‌ها باعث می‌شود شما بیشتر در معرض اضطراب قرار بگیرید.

بیش فعال می‌شوید: رنگ‌های مصنوعی موجود در فست فود‌ها از جمله بنزوات سدیم، شما را در معرض خطر بیش فعالی قرار می‌دهد.

خطر ابتلا به زوال عقل در شما بیشتر می‌شود: مصرف غذا‌های چرب و فست فود‌ها منجر به افزایش تولید انسولین در پانکراس می‌شود و شانس ابتلا به دیابت نوع ۲ را در شما بالا می‌برد. اگر شما دچار مقاومت به انسولین شوید، توانایی ذخیره اطلاعات در مغزتان نیز کاهش یافته و خطر ابتلا به زوال عقل در شما بیشتر می‌شود.

قابلیت یادگیری در شما کاهش می‌یابد: ضعف حافظه در کسانی که به مقدار زیاد فست فود مصرف می‌کنند، مشهود است

آوای سلامت

نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۴:۳۴ - ۱۳۹۷/۰۱/۱۴
0
0
بیشتر گوشتی که برای تهیه سوسیس و کالباس و همبرگر استفاده میشه معمولا از گوشت های وارداتی هست و این گوشت ها از دام هایی تهیه میشن که به صورت صنعتی و با ذزت به خصوص انواع تراریخته پرورش داده میشن برعکس دام های خودمون که با علوفه پرورش داده میشن محصولات گوشتی وارداتی معمولا باعث چاقی مفرط میشن. فست فود ها، میوه های شیرین و شیرینی ها از دلایل عمده چاقی هستند. سازمان بهداشت جهانی فست فود ها رو در کنار سیگار در دسته عوامل سرطان زا قرار داده و به همه توصیه کرده که از مصرف اونها خود داری کنن.
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار