طرز تهیه‌ی مافین خرما و پرتقال
کد خبر: ۱۰۴۲۸۸
تاریخ انتشار: 2018 March 27    -    ۰۷ فروردين ۱۳۹۷ - ۰۹:۰۰
امروز تصمیم داریم شما را با روش تهیه‌ی یک نوع مافین با طعم متفاوت آشنا کنیم. برای آشنایی با مواد اولیه و روش تهیه‌ی این مافین خوشمزه، با ما همراه باشید.

طرز تهیه‌ی مافین خرما و پرتقالاختصاصی تابناک باتو؛ امروز تصمیم داریم شما را با روش تهیه‌ی یک نوع مافین با طعم متفاوت آشنا کنیم. برای آشنایی با مواد اولیه و روش تهیه‌ی این مافین خوشمزه، با ما همراه باشید.

طرز تهیه‌ی مافین خرما و پرتقال

مواد لازم:
آرد: یک و نیم پیمانه

بکینگ پودر: یک قاشق چایخوری

جوش شیرین: یک قاشق چایخوری

نمک: یک چهارم قاشق چایخوری

تخم مرغ: دو عدد

شیره‌ی خرما: یک سوم پیمانه

آب پرتقال تغلیظ شده: یک قاشق غذاخوری

خرمای هسته گرفته و خرد شده: سه چهارم پیمانه

کره: سه چهارم پیمانه

شکر کاراملی: نصف پیمانه

طرز تهیه:

آرد را با جوش شیرین، نمک و بکینگ پودر مخلوط کرده و الک می‌کنیم.
در ظرفی جداگانه تخم مرغ، آب پرتقال و شیره‌ی خرما را با یکدیگر مخلوط می‌کنیم تا کاملا یکدست شوند و به آرد اضافه می‌کنیم.
شکر و کره را نیز مخلوط کرده و به مخلوط قبلی اضافه می‌کنیم. مواد را خوب هم می‌زنیم تا کاملا یکدست شوند. در پایان خرمای خرد شده را نیز افزوده و خوب مخلوط می‌کنیم.
خمیر به دست آمده را در قالب‌های مافین ریخته و به مدت 20 دقیقه در فر با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد قرار می‌دهیم. برای اینکه مطمئن شویم مافین ما آماده است، قبل از خارج کردن از فر، یک عدد خلال دندان داخل مافین فرو می‌بریم، اگر از مواد به خلال دندان چسبید، کمی بیشتر برای پخت آن زمان می‌گذاریم.

ترجمه و تنظیم: تابناک باتو

منبع: fatafeat

نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار