طرز تهیه سس یونانی
کد خبر: ۱۰۲۴۱۳
تاریخ انتشار: 2018 November 30    -    ۰۹ آذر ۱۳۹۷ - ۰۹:۴۵
سس یونانی از دسته سس های بسیار سالم است که در منزل با ساده ترین مواد تهیه می شود اما عطر و طعم خاص آن بر روی هر سالادی باعث دلپذیر شدن مزه سالاد می شود. از سس یونانی برای انواع سالاد می توان استفاده کرد و همین طور این سس را می توان در یخچال تا 1 هفته نگهداری نمود. در ادامه سس یونانی برای سالاد را کامل و مرحله به مرحله آموزش داده ایم.

طرز تهیه سس یونانیسس سالاد در ایجاد طعم و مزه عالی و دلپذیر برای سالاد بسیار مهم است . اگر سس سالاد خوش طعم و لذیذ نباشد خوردن سالاد لطفی ندارد و دلپذیر نیست. سس های بازار ی دارای مقادیر زیاد چربی و مواد افزودنی هستند و شاید طعم و مزه خوبی داشته باشند اما مضرات استفاده از آنها آنقدر زیاد است که بسیار از افراد از خوردن آنها اجتناب می کنند. 

سس یونانی از دسته سس های بسیار سالم است که در منزل با ساده ترین مواد تهیه می شود اما عطر و طعم خاص آن بر روی هر سالادی باعث دلپذیر شدن مزه سالاد می شود. از سس یونانی برای انواع سالاد می توان استفاده کرد و همین طور این سس را می توان در یخچال تا 1 هفته نگهداری نمود. در ادامه سس یونانی برای سالاد را کامل و مرحله به مرحله آموزش داده ایم.

مواد لازم:

سیر : ۳ حبه ریز
آبلیمو : ۱/۴ پیمانه
روغن زیتون : ۱/۲ پیمانه
پودر آویشن : ۱ قاشق چای خوری
نمک : نصف قاشق چای خوری
فلفل » نصف قاشق چای خوری

طرز تهیه سس یونانی

ابتدا سیر را برداشته، پوست آن را بگیرید، داخل سیر خرد کن بریزید، تا کاملا نرم و یک دست شود، سیر خرد شده را درون ظرفی بریزید.

سعی کنید آویشن تهیه و خشک، کرده، سپس آن را با هاون به صورت پودر در آورید، پودر آویشن طعم خاص و منحصر به فردی به سس ما می دهد، در این مرحله فلفل و نمک را به مواد اضافه نمایید.

اگر دوست دارید سس تندتر شود می توانید کمی پرک فلفل قرمز یا پودر آن را استفاده کنید، آب لیموی تازه را بگیرید، زیرا لیموی تازه باعث بهتر شدن طعم سس می شود، بهتر است پوره لیمو داخل آن باشد تا باعث طعم بهتر آن شود، آبلیمو را به سس اضافه کنید.

در مرحله بعد طرز تهیه سس یونانی, روغن زیتون را اضافه کنید، در این مرحله سس یک دستی ندارید، مواد را داخل غذاساز بریزید و کاملا هم بزنید تا سس یکدستی به وجود آید، سس را داخل شیشه ای که از قبل آماده کرده اید بریزید و در آن را محکم ببندید، به مدت یک هفته درون یخچال باشد تازه می ماند، این سس را می توانید با انواع سالاد ها مانند سالاد یونانی و سالاد کاهو استفاده نمایید.

نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار