طرز تهیه‌ی برنج و اسفناج
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
loading...
کد خبر: ۱۰۲۳۲۴
تاریخ انتشار: 2018 April 11    -    ۲۲ فروردين ۱۳۹۷ - ۱۲:۱۵
bato-adv
bato-adv
اسفناج یکی از سبزیجات پرخاصیت است که از مهم‌ترین خاصیت‌های آن، خونساز بودن اسفناج است. امروز برای شما روش تهیه‌ی یک غذای ساده با این سبزی پرخاصیت را قرار داده‌ایم. برای آشنایی با مواد اولیه و روش پخت برنج و اسفناج، با ما همراه باشید.

طرز تهیه‌ی برنج و اسفناج اختصاصی تابناک باتو؛ اسفناج یکی از سبزیجات پرخاصیت است که از مهم‌ترین خاصیت‌های آن، خونساز بودن اسفناج است. امروز برای شما روش تهیه‌ی یک غذای ساده با این سبزی پرخاصیت را قرار داده‌ایم. برای آشنایی با مواد اولیه و روش پخت برنج و اسفناج، با ما همراه باشید.

طرز تهیه‌ی برنج و اسفناج

مواد لازم:

برنج: 4 پیمانه

روغن: 2 قاشق غذاخوری

پیاز خرد شده: یک عدد

سیر رنده شده: یک حبه

اسفناج خرد شده: 2 پیمانه

گشنیز خرد شده: دو قاشق غذاخوری

گوشت چرخ کرده: 200 گرم

نمک و فلفل: به میزان لازم

آب لیمو: دو قاشق غذاخوری

دانه‌های انار برای تزیین: به میزان دلخواه

طرز تهیه:

پیاز را به همراه روغن در ظرفی ریخته و تفت می‌دهیم. پس از آنکه خامی پیاز گرفته شد، سیر را به همراه گوشت چرخ کرده، نمک و فلفل، به آن اضافه می‌کنیم.
وقتی مواد خوب تفت داده شد، کمی از مایه‌ی گوشتی را برای تزیین کنار می‌گذاریم.
برنج را در ظرف مناسبی ریخته، اسفناج، گشنیز، آبلیمو و مواد گوشتی را به آن اضافه می‌کنیم. سپس به مقدار لازم، آب به برنج اضافه کرده و آن را روی حرارت قرار می‌دهیم و پس از کم شدن آب برنج، آن را دم می‌کنیم.
برنج را در ظرف مناسبی کشیده و آن را با مواد گوشتی که کنار قرار داده بودیم و دانه‌های انار، تزیین می‌کنیم.

ترجمه و تنظیم: تابناک باتو

منبع: tareekaa

bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
نام:
ایمیل:
* نظر:
bato-adv
bato-adv
آخرین اخبار
bato-adv
bato-adv