طرز تهیه‌ی دسر سه طبقه‌ی شکلاتی
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۱۰۲۲۳۵
تاریخ انتشار: 2018 March 06    -    ۱۵ اسفند ۱۳۹۶ - ۰۹:۴۲
bato-adv
bato-adv
دسرهای چندلایه و چند رنگ به دلیل شکل زیبایی که دارند، برای سرو در مهمانی‌ها و جشن‌ها مناسب هستند. امروز برای شما طرز تهیه‌ی دسر سه طبقه‌ی شکلاتی را قرار داده‌ایم. برای آشنایی با مواد اولیه و روش تهیه‌ی این دسر خوشمزه، با ما همراه باشید.

طرز تهیه‌ی دسر سه طبقه‌ی شکلاتیاختصاصی تابناک باتو؛ دسرهای چندلایه و چند رنگ به دلیل شکل زیبایی که دارند، برای سرو در مهمانی‌ها و جشن‌ها مناسب هستند. امروز برای شما طرز تهیه‌ی دسر سه طبقه‌ی شکلاتی را قرار داده‌ایم. برای آشنایی با مواد اولیه و روش تهیه‌ی این دسر خوشمزه، با ما همراه باشید.

طرز تهیه‌ی دسر سه طبقه‌ی شکلاتی

مواد لازم:
بیسکویت ساده‌ی پودر شده: یک پیمانه

مواد لازم برای طبقه‌ی اول دسر: 
خامه یا سرشیر: یک پیمانه

شکلات ساده قطعه قطعه شده: نصف پیمانه

کره: سه قاشق غذاخوری

مواد لازم برای طبقه‌ی دوم دسر:

شیر: نصف پیمانه

پنیر خامه‌ای: نصف پیمانه

کرم کارامل: یک پیمانه

فندق، گردو یا بادام پودر شده برای تزیین

طرز تهیه:

شش ظرف شیشه‌ای پایه‌دار برای سرو این دسر انتخاب می‌کنیم. کف همه‌ی ظرف‌ها را با بیسکویت پودر شده، می‌پوشانیم.
خامه، شکلات و کره را داخل مخلوط کن ریخته و با سرعت متوسط به مدت یک یا دو دقیقه آن را هم می‌زنیم تا کاملا یکدست شود.
مخلوط به دست آمده را روی بیسکویت‌ها می‌ریزیم.
شیر، پنیر و کرم کارامل را داخل مخلوط کن ریخته و با سرعت متوسط به مدت دو تا سه  دقیقه هم می‌زنیم.
وقتی مواد کاملا مخلوط شدند، آنها را روی لایه‌ی شکلاتی می‌ریزیم.
ظرف‌های حاوی دسر را دست کم به مدت یک ساعت قبل از سرو، داخل یخچال قرار می‌دهیم. هرچه دسرها بیشتر داخل یخچال باشند، قوام بیشتری پیدا می‌کنند.
پس از خارج کردن دسرها از یخچال، روی آنها را با پودر بادام، فندق یا گردو تزیین کرده و سرو می‌کنیم.

ترجمه و تنظیم: تابناک باتو 

منبع: manalonline

bato-adv
bato-adv
نام:
ایمیل:
* نظر:
bato-adv
آخرین اخبار
bato-adv