یک دکترای تغذیه بالینی راهکارهای تغذیهای پیشگیری از ابتلا به آنفلوآنزا را تشریح کرد.
آریو موحدی در ارتباط با راهکارهای تغذیهای پیشگیری از
آنفلوآنزا اظهار داشت: برای این مسأله باید تلاش کنیم که سیستم ایمنی بدن
افراد تقویت شود که منابع غذایی حاوی روی در این زمینه بسیار تأثیرگذار
است. انواع مواد پروتئینی گیاهی و حیوانی حاوی روی بوده و مصرف آن برای
پیشگیری از ابتلا به آنفلوآنزا توصیه میشود.
وی افزود: مواد
پروتئینی گیاهی مانند عدسپلو و حیوانی همچون تخممرغ است و نان و پنیر
مخلوطی از پروتئینی حیوانی و گیاهی به شمار میرود که در دسترس همه افراد
بوده و مصرف آن برای پیشگیری از آنفلوآنزا مؤثر است.
این دکترای
تغذیه بالینی با اشاره به اینکه مکمل سولفات روی سیستم ایمنی را تقویت
میکند بیان داشت: مصرف سیاهدانه و عسل نیز همین اقدام را انجام داده و
میتوان آن را به صورت شربت و یا مخلوط با شیر استفاده کرد.
موحدی
گفت: مصرف قارچ، پیاز و سیر نیز سیستم ایمنی را تقویت میکند و استفاده از
شلغم نیز در طب سنتی بسیار توصیه شده و افراد در کنار این مسأله مصرف میوه و
سبزیجات فصل را نباید از خود دریغ کنند.
وی گفت: مکمل اسپرولینا که
نوعی جلبک دریایی بوده در جهت پیشگیری از آنفلوآنزا مؤثر است البته این
مکمل و سایر موارد در زنان باردار باید حتماً تحتنظر پزشک باشد.
این
دکترای تغذیه بالینی با اشاره به اینکه جذب مواد غذایی در سالمندان کمتر
از جوانان است، گفت: برای سالمندان مصرف روزانه یک مولتیویتامین توصیه
میشود و سیستم ایمنی آنها را تقویت میکند.
آنفلوآنزا نوعی بیماری
واگیردار است که توسط نوعی ویروس ایجاد میشود. این نوع ویروسها در
پرندگان و پستانداران اثر میگذارند و باعث عفونت حاد دستگاه تنفسی، سردرد
ناگهانی، درد ماهیچه، تب و ضعف و بیحالی شدید و حتی مرگ میشود.