غذای دوپینگی چوپان‌های قمی +عکس
کد خبر: ۱۰۰۶۳۰
تعداد نظرات: ۱ نظر
تاریخ انتشار: 2018 February 15    -    ۲۶ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۱:۰۰
احمد بحری، محیط بان قمی که در شبکه‌های اجتماعی نیز فعال است در صفحه اینستاگرام خود یک غذای مقوی و در عین حال فوری مخصوص روستائیان و چوپان‌ها معرفی کرده است.

«امیدوارم دوستان گیاهخوار اعتراض نکنند که باز دارم تبلیغ گوشتخواری می‌کنم.

بهرحال باید از حواشی کار هم برایتان بگویم تا کمی اطلاعاتتون افزایش پیدا کنه.

چوپان‌ها برای اینکه غذای مقوی و در عین حال فوری درست کنند، گوشت و چربی یک گوسفند یا بز را خرد کرده و یکجا می‌پزند و در ظرفی می‌ریزند و می‌گذارند کنار.

البته در پائیز و زمستان که هوا سرد است

بعد هر وقت که بخواهند تکه‌ای از آنرا برمی‌دارند و سرد-سرد می‌خورند یا در آبگوشت می‌ریزند. 
 
غذای دوپینگی چوپان‌های قمی +عکس 
جام جم
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۱:۵۸ - ۱۳۹۶/۱۱/۲۶
4
0
حال به هم زن این غذا گوشت و چربی وقتی بمونه بوی متعفنی میگیری. بابا یک کنسرو ماهی یا لوبیا بگیر. کنسرو لوبیا از اون کوچیکا دونه دوتومن. اصلن یک دونه گوجه با پیاز اینقدر میچسبه.
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار