شبیه‌سازی سیاره مریخ در ظفار عمان
کد خبر: ۱۰۰۵۳۳
تعداد نظرات: ۴ نظر
تاریخ انتشار: 2018 February 14    -    ۲۵ بهمن ۱۳۹۶ - ۰۹:۴۵
بر پایه برنامه از پیش تعیین شده، فضانوردان به مدت یک ماه با شبیه‌سازی شرایط حاکم بر سیاره مریخ در صحرای ظفار عمان تلاش می‌کنند خود را برای زندگی در مریخ آماده کنند. آن‌ها در طول این مدت در این صحرای سوزان در گلخانه‌های بادی زندگی می‌کنند، صحرایی که دمای آن تا ۵۱ درجه سانتی‌گراد هم بالا می‌رود که همین عامل موجب کسب تجربه در صورت اقامت روی مریخ خواهد بود.
شبیه‌سازی سیاره مریخ در ظفار عمان   به گزارش «تابناک باتو»؛ فضانوردان طی یک دوره یک ماهه شرایط زندگی در مریخ را در صحرای ظفار (Dhofar) کشور عمان شبیه‌سازی می‌کنند تا مقدمات سفر و زندگی در سیاره سرخ فراهم شود.

بر پایه برنامه از پیش تعیین شده، فضانوردان به مدت یک ماه با شبیه‌سازی شرایط حاکم بر سیاره مریخ در صحرای ظفار عمان تلاش می‌کنند خود را برای زندگی در مریخ آماده کنند. آن‌ها در طول این مدت در این صحرای سوزان در گلخانه‌های بادی زندگی می‌کنند، صحرایی که دمای آن تا ۵۱ درجه سانتی‌گراد هم بالا می‌رود که همین عامل موجب کسب تجربه در صورت اقامت روی مریخ خواهد بود.

فضانوردان طی مدت اقامت خود در این شرایط، از پهپادها، ربات‌های کاوشگر و گلخانه‌های بادی استفاده می‌کنند و توسط آن‌ها مامور به انجام ۱۹ ماموریت و آزمایش هستند.

صحرای ظفار از فضا به شکل یک زمین مسطح و لکه‌ای قهوه‌ای دیده می‌شود. حیوانات و گیاهان معدودی قادر به زندگی و زنده ماندن در این صحرا هستند.
 

فضانوردان یک ماه در قرنطینه در شرایط شبیه‌سازی شده سیاره مریخ در بیابان ظفار در عمان برای کمک به آماده‌سازی بشریت برای ماموریت آینده در مریخ زندگی می‌کنند.

در حاشیه شرقی خلیج به ظاهر بی‌پایان عمان، پایگاه مریخی عمان قرار دارد که یک سری خانه‌های بادی بزرگ ۲.۴ تنی است که توسط وسایل ترابری و آزمایشگاهی مختلف محاصره شده است.

بیش از ۲۰۰ دانشمند از ۲۵ کشور مختلف این منطقه را به عنوان مکان مناسب برای آزمایشات خاک و ماموریت‌های انسانی در سیاره سرخ انتخاب کردند.

ناسا امیدوار است انتقال انسان به مریخ تا دهه ۲۰۳۰ محقق شود.

سخنگوی این مأموریت گفت: صحرای ظفار، بزرگترین استان در کشور عمان است که شباهت‌هایی به ویژگی‌های مختلف سطح مریخ مانند ساختار رسوبی، گنبد‌های نمکی از دریاچه نمک جنوب عمان و بستر‌های رودخانه‌های باستانی است.

وی افزود: این منطقه خاص، طیف گسترده‌ای از شن و ماسه همراه با تنوع گسترده‌ای در گرایش را برای ما فراهم می‌آورد.

این آزمایشات تا ۲۸ فوریه ادامه خواهد داشت.

رقابت شدیدی در فرستادن اولین انسان به مریخ درگرفته است. از دولتمردانی همچون "باراک اوباما" رئیس جمهور اسبق آمریکا گرفته تا "الون ماسک" مدیرعامل شرکت فضایی "اسپیس‌ایکس" که همگی ادعا کردند سفر انسان به مریخ در آینده نزدیک میسر خواهد بود.

اخیرا کشور‌هایی نظیر چین و روسیه و شرکت‌های خصوصی مانند "بلو اوریجین" (Blue Origin) نیز به این رقابت پیوسته‌اند.

"کارتیک کومار" فضانورد آزمایشی حاضر در این آزمایش می‌گوید: پرتاب موفقیت‌آمیز موشک "فالکون هوی" در هفته گذشته ما را به یک قلمرو کاملا متفاوت برد و اکنون می‌دانیم که می‌توانیم محموله به فضای عمیق و مریخ بفرستیم.

وی می‌افزاید: گام بعدی برای سفر به مریخ این است که مشکلات غیر مهندسی مانند شرایط پزشکی و قرنطینه حل شود. این‌ها چیز‌هایی هستند که فکر می‌کنم نمی‌توان آن‌ها را دست کم گرفت.

در حالی که فضانوردان روسی و آمریکایی مهارت‌های پرواز فضایی ارزشمندی را در ایستگاه فضایی بین‌المللی یاد می‌گیرند و آمریکا نیز از فناوری واقعیت مجازی برای آموزش فضانوردان استفاده می‌کند، اکثریت کار برای آماده شدن برای سفر‌های میان سیاره‌ای روی زمین انجام می‌شود. 
مهر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
مریخ
|
Iran, Islamic Republic of
|
۱۹:۲۵ - ۱۳۹۶/۱۱/۲۵
0
1
ماشین الون ماسک مالک شرکتهای تسلا و اسپیس ایکس تا ۶ ماه دیگر در مدار مریخ قرار خواهد گرفت گام بعدی فرستادن تجهیزات اولیه بقا و گام بعدی فرستادن انسان به مریخ از بین ۵۰۰۰ هزار داوطلب است تا کنون ۱۰۰ نفر مورد تایید این شرکت قرار گرفتند و از ان ۱۰۰ نفر ۴ نفر انتخاب خواهند شد امید است یکی از ان ۴ نفر ایرانی باشد سفر یکطرفه خواهد بود و بازگشتی در کار نیست تنها را ه ارتباط انها بین زمین ایمیل و ارتباط رادیویی خواهد بود که هر کلمه بعد از نیم ساعت به زمین خواهد رسید قبل از انسان سفینه های مختلفی مثل اسپریت. فنیکس و مریخ نورد فوق مدرن کنجکاوی راهی مریخ شده است این معجزه علم است و کسی نمیتواند ان را تکذیب کند باید قبول کنیم امریکا چند بار ماه را فتح کرد و الان نوبت مریخ است
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۰:۰۱ - ۱۳۹۶/۱۱/۲۵
0
1
ما هم خاوری یکسال قبل از فرار به کانادا، اختلاس رو شبیه سازی کرده بود و تمام اموالش رو فروخت، خانواده رو فرستاد کانادا و بعد روزی که میخواستن بگیرنش از دستشویی اتاقش فرار کرد و مامورا نتونستن بگیرنش چون منشیش اجازه ورود به اتاقش رو نداده بود.
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۲:۰۶ - ۱۳۹۶/۱۱/۲۵
0
2
'در حالی که فضانوردان روسی و آمریکایی مهارت‌های پرواز فضایی ارزشمندی را در ایستگاه فضایی بین‌المللی یاد می‌گیرند و آمریکا نیز از فناوری واقعیت مجازی برای آموزش فضانوردان استفاده می‌کند،" ما همچنان در تصورات قرون وسطایی خود غرقیم !!!
ناشناس
|
Iran, Islamic Republic of
|
۲۱:۵۹ - ۱۳۹۶/۱۲/۰۲
1
0
به جای اینکه این همه هزینه کنن برای رفتن به مریخ با نصف اون هزینه میتونن صلح جهانی رو در زمین ایجاد، بیابان ها را آباد، سوخت فسیلی را حذف و جمعیت را کنترل کنند.
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار