طرز تهیه‌ی مربای پرتقال
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
کد خبر: ۱۰۰۵۲۷
تاریخ انتشار: 2018 February 15    -    ۲۶ بهمن ۱۳۹۶ - ۰۹:۰۰
bato-adv
bato-adv
امروز تصمیم داریم شما را با شیوه‌ی تهیه‌ی یک نوع مربای خوش طعم آشنا کنیم. برای آشنایی با روش تهیه و مواد اولیه‌ی این مربای خوشمزه، با ما همراه باشید.
طرز تهیه‌ی مربای پرتقال
 
اختصاصی تابناک باتو؛ امروز تصمیم داریم شما را با شیوه‌ی تهیه‌ی یک نوع مربای خوش طعم آشنا کنیم. برای آشنایی با روش تهیه و مواد اولیه‌ی این مربای خوشمزه، با ما همراه باشید.

طرز تهیه‌ی مربای پرتقال

مواد لازم:

پرتقال: یک کیلو
آب پرتقال: یک پیمانه
آب: دو پیمانه
آب لیمو: یک پیمانه
شکر: یک و نیم کیلو

طرز تهیه:

پرتقال‌ها را ضخیم‌تر از معمول، پوست می‌گیریم به گونه‌ای که فیله‌ی پرتقال مشخص شود. سپس آن‌ها را باز کرده و پوسته‌های داخلی را نیز کاملا از پرتقال جدا و به قطعات کوچکی تقسیم می‌کنیم.

آب را روی پرتقال‌ها ریخته و دو ساعت آنها را کناری قرار می‌دهیم.

پس از گذشت این زمان، ظرف حاوی پرتقال‌ها را روی حرارت ملایم قرار داده و آب پرتقال را به آن می‌افزاییم. حدود نیم ساعت اجازه می‌دهیم تا پرتقال‌ها کاملا روی حرارت، نرم شوند.

شکر و آبلیمو را به پرتقال‌ها اضافه کرده و 15 دقیقه‌ی دیگر، مربا را روی حرارت قرار می‌دهیم. در این فاصله باید مربا را دایم هم بزنیم.

پس از گذشت این زمان، حرارت را خاموش کرده و اجازه می‌دهیم تا مربا کمی خنک شود. مربای ما آماده است؛ آن را در ظرفی شیشه‌ای ریخته، در ظرف را می‌بندیم و داخل یخچال نگهداری می‌کنیم.

ترجمه و تنظیم: تابناک باتو
منبع: mawdoo3
bato-adv
bato-adv
نام:
ایمیل:
* نظر:
bato-adv
آخرین اخبار
bato-adv