نان فوکاسیا؛ نان ایتالیایی با گوجه گیلاسی
bato-adv
bato-adv
bato-adv
bato-adv
loading...
کد خبر: ۱۰۰۰۰۱
تاریخ انتشار: 2018 February 09    -    ۲۰ بهمن ۱۳۹۶ - ۰۹:۰۰
bato-adv
bato-adv
در این بخش از آموزش انواع نان های خوشمزه و لذیذ طرز تهیه نان فوکاسیا که یک نان معروف و پرکاربرد ایتالیایی است را برای شما آماده کرده ایم. با ما همراه باشید.
نان فوکاسیا؛ نان ایتالیایی با گوجه گیلاسینان فوکاسیا، نان معروف و پرکاربرد ایتالیایی است که طرز تهیه آن را آورده ایم

میزان سرو: 6 نفر

مواد لازم:

  • گوجه گیلاسی (دو نیم شده): 12 عدد
  • برگ رزماری (تازه یا خشک): به مقدار لازم
  • پیاز (کوچک): 2 عدد
  • آب گرم: 175 میلی لیتر
  • خمیرمایه: یک دوم قاشق چای خوری
  • آرد: 250 گرم
  • روغن زیتون: 2 قاشق سوپ خوری
  • شکر: یک قاشق چای خوری
  • نمک: یک قاشق چای خوری

 نان فوکاسیای گوجه گیلاسی

طرز تهیه:

1. خمیرمایه را در آب گرم حل کنید و در محلی گرم قرار دهید تا پف کند.
 
2. آرد، شکر و نمک را در ظرف مناسبی با هم مخلوط کنید و سپس خمیرمایه ور آمده را اضافه و مخلوط کنید.
 
3. روغن زیتون را اضافه کنید و خمیر را حدود 5 دقیقه ورز دهید. روی خمیر را با پارچه ای مرطوب بپوشانید و در محلی گرم قرار دهید تا ور آمده و حجم آن دو برابر شود.

4. دوباره خمیر ور آمده را ورز دهید و آن را در سینی فر پوشیده شده با کاغذ روغنی پهن کنید.
 
5. گوجه گیلاسی های دو نیم شده و پیاز خرد شده را روی خمیر فشار دهید و برگ رزماری خرد شده و نمک روی آن بپاشید.
 
6. سینی فر را حدود 40 الی 45 در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد (350 درجه فارنهایت) قرار دهید تا بپزد، سپس سرو کنید.
 
سفره ایرانی
bato-adv
bato-adv
نام:
ایمیل:
* نظر:
bato-adv
آخرین اخبار
bato-adv